ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Δράσεις στις Πυρόπληκτες Περιοχές » Γενικά › Νέα - Ανακοινώσεις
  
Γενικά 
 Αρχική σελίδα 
 Πρόλογος 
 Νέα Ανακοινώσεις 
 Επικοινωνία 
 Φωτογραφικό Υλικό 
 Ντοκιμαντέρ 
   
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 
 Εισαγωγή 
 Στόχος/Φάσεις 
 Εκπαιδευτές 
 Εκπαιδευόμενοι  
 Οργανωτική Δομή 
 Πιλοτικές Αναπτυξιακές Δράσεις 
 Περιεχόμενο Διδακτικών Ενοτήτων 
 Δημοσιεύσεις 
 Δραστηριότητες 
  
Μελέτη Πυροπλήκτων 
 Εισαγωγή 
 Κείμενα Μελέτης 
 Δημοσιεύσεις 
 Δραστηριότητες  
  Πορεία Υλοποίησης
της Μελέτης
 
 Χάρτης Πυρόπληκτων Περιοχών 
   
Τομέας Μελών 
 Είσοδος Mέλους 
   
Χορηγός

Νέα Ανακοινώσεις

Αναρτήθηκε στον ιστότοπο η Μελέτη για την Πορεία Υλοποίησης της Αποκατάστασης των Πυρόπληκτων Περιοχών.
16/01/2010. Ο πυρόπληκτος Δήμος Οιτύλου οργανώνει διάλεξη, στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης "Τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση μελισσοτρόφων". Ομιλητής θα είναι ο κ. Πασχάλης Χαριζάνης, Καθηγητής ΓΠΑ και επιστημονικός υπεύθυνος της δράσης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκπαίδευσης Γεωπόνων Πυρόπληκτων Περιοχών.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Προστασίας του Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Περιοχής Μεγαλόπολης, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην Ημερίδα που διοργανώνουν, με θέμα «Καλλιέργεια αγριαγκινάρας και ιτιάς, για την παραγωγή βιομάζας για την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης «Πολύβιος», το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6 μ.μ., στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκπαίδευσης Γεωπόνων Πυρόπληκτων Περιοχών
24.09.2009 Δ. Θεραπνών, Ν.Λακωνίας - Ημερίδα σχετικά με τη δράση: " Εκτροφή Σαλιγκαριών" πραγματοποίησε ο Δήμος με τις εισηγήσεις του κ. Χρ. Νεοφύτου, Κοσμήτορα του Πανεπ. Θεσσαλίας και τους συνεργάτες του, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκπαίδευσης Γεωπόνων Πυρόπληκτων Περιοχών.